Dzisiaj jest: 9.2.2025, imieniny: Bernarda, Eryki, Rajmunda
Kontakt: (+48) 735 707 000 pisarzepolscy@gmail.com

BookTour

Zapraszamy do wystawiania swoich komentarzy dotyczących BookTour
Dodaj odpowiedź

Szampon Seborh na krostki i strupki – czy działa?

rozpoczęty tydzień temu przez vomo
2025-01-31 12:57 54%
Mam problem z krostkami i strupkami na skórze głowy, co jest dość uciążliwe. Czy Seborh może pomóc w gojeniu takich zmian skórnych, czy raczej jest to produkt tylko na przetłuszczanie i łuszczenie?
odpowiedziano tydzień temu przez eginne
2025-01-31 14:23 54%
Miałem ten sam problem – krostki, małe ranki i strupki, które pojawiały się co chwilę, bo skóra była podrażniona i tłusta. Seborh pomógł mi przede wszystkim przez to, że zmniejsza łojotok, a co za tym idzie – ogranicza rozwój bakterii, które mogą powodować krostki. Nie jest to maść lecznicza, ale jeśli stosujesz go regularnie, skóra staje się bardziej zbalansowana, nie przetłuszcza się tak szybko, a przez to mniej się podrażnia i goi się szybciej. U mnie po około miesiącu stosowania widziałem dużą różnicę – krostki zaczęły znikać i skóra była w dużo lepszym stanie. Możesz sprawdzić tutaj:
https://www.drmax.pl/verdelab-seborh-shampoo-szampon-na-lojotokowe-zapalenie-skory-glowy-200-ml
Zapisz się do newslettera:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach marketingu usług i produktów partnerów właściciela serwisów.
Wyskakujące okienko
Ikona