Dzisiaj jest: 21.5.2026, imieniny: Jana, Moniki, Wiktora
Kontakt: (+48) 735 707 000 pisarzepolscy@gmail.com

BookTour

Zapraszamy do wystawiania swoich komentarzy dotyczących BookTour
Dodaj odpowiedź

Skuteczne sposoby na łuszczycę skóry głowy

rozpoczęty 8 miesięcy temu przez Fitalia
2025-09-19 12:34 50%
Zmagam się od miesięcy z łuszczycą skóry głowy. Próbowałam już szamponów z apteki, domowych sposobów, nawet maści od dermatologa, ale wszystko pomaga tylko na chwilę albo wcale. Czy komuś udało się naprawdę opanować to na dłużej? Co działało najlepiej — coś doustnego, szampony, płyny, a może dieta? Będę wdzięczna za każdą konkretną odpowiedź.
odpowiedziano 8 miesięcy temu przez vomo
2025-09-19 13:04 53%
Ja pół roku walczyłam. Sterydy, szampony z apteki itp. – bezskutecznie. Pomógł mi Sorion, w ciągu tygodnia mega poprawa. Systematycznie, raz dziennie na noc fluid do skóry głowy i szampon. Wcześniej testowałam też Psorisel, ale nie miałam wtedy tyle cierpliwości do regularnego stosowania, może za szybko się poddałam.
odpowiedziano 8 miesięcy temu przez amoria
2025-09-19 14:09 49%
Mi na taki stan pomaga tylko zastosowanie terapii lekowych od środka. Jeszcze nie udało się wyhamować i zaleczyć leczeniem miejscowym, czy domowymi sposobami – jak mam małe zmiany to ok, ale jak mi wchodzi na całą głowę to nic tylko leczenie ogólne. Obecnie jestem na leczeniu biologicznym i efekty były widoczne bardzo szybko.
odpowiedziano 8 miesięcy temu przez melana
2025-09-24 11:34 52%

Wczoraj nałożyłam na skórę głowy olej kokosowy, taki do smażenia, ze słoika, i muszę przyznać, że łuski zniknęły. Czerwonych plam też nie zauważyłam. Będę to robić kilka razy w tygodniu. A tak w ogóle, to wiele osób poleca też Psorisel, ja go właśnie zamówiłam i zamierzam połączyć z tym olejem. Ten zestaw:
https://www.superpharm.pl/verdelove-psorisel-zestaw-kosmetykow-na-luszczyce-skory-glowy-176194
Zapisz się do newslettera:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach marketingu usług i produktów partnerów właściciela serwisów.
Wyskakujące okienko
Ikona