Dzisiaj jest: 13.7.2026, imieniny: Danieli, Irwina, Małgorzaty
Kontakt: (+48) 735 707 000 pisarzepolscy@gmail.com

BookTour

Zapraszamy do wystawiania swoich komentarzy dotyczących BookTour
Dodaj odpowiedź

Kurs językowy w Warszawie

rozpoczęty tydzień temu przez amoria
2026-07-07 10:36 50%
Cześć, ja trochę z innym tematem, czy któraś z Was ma do polecenia jakiś kurs / szkołę / lektora j. Angielskiego, ale kładący nacisk tylko na komunikację ? Mam ten problem, że jak poziomuje mój angielski testami, to wypadam na C1/C2, ale jeżeli chodzi o rozmowę to po prostu nie potrafię chcę jakoś się odblokować, bo mam perspektywę zagranicznych projektów a wiem, że moja komunikacja facetoface jest tragiczna….
odpowiedziano tydzień temu przez melana
2026-07-07 12:23 33%
To może być jakikolwiek kurs, który pasuje finansowo i czasowo, brzmi jako problem braku przyzwyczajenia i praktyki = trzeba praktykować , też można spróbować jakieś darmowe spotkania dla rozmów jak istnieją w dużych miastach. Oraz są online serwisy gdzie można się uczyć lub akurat ćwiczyć co trzeba , jak to italki czy podobne.
Też można słuchać radia i oglądać filmy więcej, żeby nie stresować się że nie zrozumiesz ludzi
Od siebie polecam tę szkołę językową w Warszawie https://languaged.pl/ Kładą tutaj duży nacisk na rozmowę :) 
Zapisz się do newslettera:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach marketingu usług i produktów partnerów właściciela serwisów.
Wyskakujące okienko
Ikona